MarketingMariner keramika
Kastav

Kastav ugostio studente Ljetne škole Ekonomskog fakulteta

Studenti ljetne škole

U prostorijama novog otvorenog poduzetničkog inkubatora KASPI održano je predavanje o postojećim i budućim projektima Grada Kastva za polaznike Ljetne škole

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i ove godine organizira međunarodnu Ljetnu školu pod nazivom International Environment and European Integration. Održava se u razdoblju od 04. do 15. srpnja 2022. godine. Ove godine Ljetna škola broji 30 sudionika iz 9 zemalja, koji su zainteresirani za tematiku Europske unije, procese europskog integriranja i poslovanja u međunarodnom okruženju. Ljetna škola je dugogodišnji projekt Ekonomskoga fakulteta u Rijeci koja je kroz svoje djelovanje stvorila temelje za jačanje međunarodne suradnje u ovom dijelu Republike Hrvatske. Također, posebnu važnost ovogodišnje Ljetne škole predstavlja i njezino odvijanje pod pokroviteljstvom EU-a u okviru Jean Monnet programa.

Za polaznike Škole osiguran je smještaj i bogat popratni program, koji uključuje posjete hrvatskim gradovima, upoznavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti Hrvatske, te ostalih sadržaja zabavnog karaktera.

Predstavnici Grada Kastva, Biljana Maljković Jakovac, voditeljica odsjeka za razvoj i fondove EU, Renato Stanković, voditelj projekata i Matea Cavrić, voditeljica poduzetničkog inkubatora KASPI, goste su upoznali s gospodarskim, društvenim i kulturnim aktivnostima grada te organizirali vođeni obilazak kulturnih znamenitosti.

MarketingMariner keramika

reLjetna_skola_Ekon.fakulteta_50_50-rotated

Izvor: Grad Kastav

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top