MarketingMariner keramika
Kastav

Kastav – Advent sa najljepšim pogledom

Kastav Advent
foto: kastav.hr

Advent u Kastvu počinje 14. prosinca i trajat će do 31. prosinca

Svečano otvorenje Adventa predviđeno je 14. prosinca. Osim u Adventskom parku Fortica, brojni programi odvijat će se na dvije nove lokacije, Lokvini i Žudiki. Ured Djeda Mraza na Lokvini raditi će od 14. do 30. prosinca, pa navratite i napišite pismo.

Osim druženja s Djeda Mrazom, svakako valja istaknuti koncert Klape Cambi iz Splita 21.prosinca. Klapa Cambi priznato je ime u svijetu klapske glazbe i ujedno jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih dalmatinskih klapa. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu te brojne osvojene nagrade najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike. Ulaz je slobodan.

Doček Djeda Mraza organiziran je 23. prosinca a ispraćaj Djedice 30. prosinca.

MarketingMariner keramika

“Zadnje polne va Kastve” obilježit će se 31. prosinca uz program i već tradicionalnu ugostiteljsku ponudu

Advent s najljepšim pogledom veliko će finale doživjeti 31.12. tradicionalnim humanitarnim događanjem “Zadnje polne va Kastve” koje će okupiti glazbenike i uz vrhunsku zabavu za posjetitelje skupljati donacije za humanitarnu pomoć najpotrebitijima te tako još jednom dokazati da je dobro činiti dobro i s tom misli krenuti u 2019. godinu.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top