MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

Karolina Šuša i njezin Cabaret a la carte oduševili žiri, ali…

IMG_4329

Sinoć su na NOVA TV započela polufinala superpopularnog show-a SUPERTALENT.

Led je razbila glazbeno-scenska skupina Cabaret a la carte pod vodstvom Karoline Šuše iz Opatije. Dobar nastup nije izostao niti ovog puta. Nakon što je u kvalifikacijama oduševila cijeli žiri, sure su se u polufinalu odlučile na izvedbu pjesme It’s oh so quiet od popularne Bjork koju je izvodila upravo Karolina.

Članovi žirija su bili zadovoljni s izvedbom, a nastup su različito komentirali. Davor je rekao kako mu je nastup bio dobar, ali da je prošli put bilo malo bolje. Maja je posebno pohvalila Karolinu riječima: “Uživaš na pozornici, a toliko si samouvjerena da je to fantastično”. Janko je kolokvijalno izjavio: “Pomeli ste…” te naveo kako djevojke imaju poseban šarm.

“Ledena” Martina je također bila oduševljena te se nadovezala na Jankove komentare: “Istaknula bi vašu interdisciplinarnost, pjevanje, plesanje i scenski dio. Toliko te volim gledati da moraš ići u finale…”, govorila je.

MarketingMariner keramika

Međutim, gledatelji ovog puta nisu glasali za našu Opatijku koja je samim time ostala bez finala, ali ostavila je izvrstan dojam i nadamo se da je nastup na Supertalentu samo početak njezine karijere na malim ekranima.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top