Marketing
Opatija

Kampanja “Ovaj put glasam”

europa

Predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj boraviti će 4. travnja 2019. u Opatiji i Rijeci, prilikom čega će učenicima srednjih škola predstaviti kampanju “Ovaj put glasam”

Kampanju “Ovaj put glasam” pokrenuo je Europski parlament povodom nadolazećih europskih izbora. Riječ je o nestranačkoj kampanji, koja za cilj ima motivirati što veći broj građanki i građana da izađu na europske zbore 26. svibnja ove godine, a u kojoj se već registriralo preko 20.000 građana Hrvatske.

Predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj imati će predstavljanje kampanje i razgovarati o europskim izborima koji slijede te o važnosti glasovanja u Hotelijersko-turističkoj školi u Opatiji a potom će posjetiti gradonačelnika i zamjenike Grada Opatije, kojima će se također predstaviti kampanja “Ovaj put glasam”.

Kao Europljani i Europljanke suočavamo se s mnogim izazovima, od migracija do klimatskih promjena, od nezaposlenosti mladih do privatnosti podataka. Živimo u sve globaliziranijem i konkurentnijem svijetu. Istodobno je referendum o Brexitu pokazao da EU nije neopoziv projekt. I dok većina nas uzima demokraciju zdravo za gotovo, također se čini da je ona pod sve većom prijetnjom, i u načelu i u praksi. Samo jedan glas može promijeniti rezultat izbora. Kampanja “Ovaj put glasam” potiče građanski aktivizam, a naglasak je stavljen na mlade glasače koje se želi potaknuti da izađu na izbore.

MarketingMNK Gorovo

Nakon posjeta Opatiji, predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj susreću se s maturantima Ekonomske škole Mije Mirkovića u Rijeci s kojima će  razgovarati o europskim izborima koji slijede.

Više informacija o Europskim izborima, glasanju i kampanji “Ovaj put glasam” možete pronaći na www.ovajputglasam.eu.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top