MarketingMNK Gorovo
Đir

Kamo na nedjeljni ručak?

Opatija

Gastronomski portal Kult plave kamenice nedavno je objavio popis restauranta i drugih ugostiteljskih objekata koje preporučuje za sunčani nedjeljni ručak. Iako danas sunčane zrake tek stidljivo proviruju kroz nakupine oblaka, mi smo odlučili za čitatelje RivijeraNewsa prenijeti preporuke ovog kultnog portala koji gotovo nikada ne griješi u svojim izborima. Evo gdje možete dobro pojesti u našem kraju prema izboru iskusnih novinara, fotografa, sommeliera, enologa, chefova i gastronomskih stručnjaka iz Kulta plave kamenice.

 1. Bevanda – Opatija
  Elegantna terasa kraj mora, izvrsna vinska lista i ponovo pouzdano kuhanje.
  bevanda_web2_galerija
 2. Draga di Lovrana – Lovranska draga
  Spektakularna, jedinstvena terasa koja visi između Učke i mora idealan je prostor za senzualnu autorsku kuhinju Michelinova chefa Denija Srdoča.
  draga-1
 3. Laurus Grill – Opatija
  Fenomenalan pogled na cijeli Kvarner s brijega iznad Opatije. Kombinacija klasičnog ribljeg restorana i modernog roštilja.
  laurus-grill-2018-pogled
 4. Najade – Lovran
  Konzervativan i jednostavan ali pouzdan riblji restoran s velikom, osunčanom terasom kraj mora, i prihvatljivim cijenama.
  Najade
 5. Hotel Navis – Volosko
  Elegantna terasa iznad mora, s prelijepim pogledom, izolirana je od ceste i bilo kakve gužve. Chef Tino Sinožić kuha moderna, delikatna jela od vrhunskih riba i rakova.
  restorani-terase.navis_-1024×539
 6. Plavi podrum – Volosko
  Najbolji kvarnerski restoran, s vrhunskim svježim sastojcima. Stolovi ispod velike stare smokve posebno su atraktivni.
  plavi-podrum-kandidati
  Napomena: Fotografije su preuzete s portala Kult plave kamenice

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top