Marketing
Opatija

Jubilarni 10. Trofej Barić

barić
Foto: opatija.hr

6. prosinca održana je 10. smotra opatijskih vina za vlastitu upotrebu “Trofej Barić 2018.”

Iako opatijsko područje nema veliku tradiciju vinogradarstva i vinarstva, još prije deset godina Dragan Hlanuda, vlasnik kafića u kojem je smotra vina održana i pokojni novinar iz Opatije Ivo Kirigin, i utemeljili su ovu vinsku nagradu.

10. smotra opatijskih vina za vlastitu upotrebu “Trofej Barić 2018.“ u kojoj su sudjeluju samo vinari amateri s opatijskog područja ima dvije kategorije, crno i bijelo vino pa je tako stručni ocjenjivački sud, na čelu s enologinjom Patriciom Rumac, i članovima Damirom Milatom, Marijem Šikićem, Ivom Tancabelom i Brankom Milenkovićem, morao izabrati pobjednike između 34 prijavljena uzorka vina.

U kategoriji bijelih vina pobjedu je odnio Milan Jurić, drugoplasirani je Darko Mandić, a treće je mjesto pripalo Goranu Cetini.
U crnim vinima najbolji je Veljko Sošić, drugo je mjesto osvojio Milan Jurić i treće Irena Miškić. Ukupno je najbolje plasiran Milan Jurić, koji je ostvario sjajne rezultate u obje kategorije.

Marketing

Članovi stručnog ocjenjivačkog suda su na kraju zaključili kako su vinari amateri sve bolji u postizanju izvrsnih rezultata ponajprije novom tehnologijom koja se koristi i u domaćinstvima.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top