MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Još jedan termin za „Balkanski sex i grad: čipka i čokolada“

„Balkanski sex i grad: čipka i čokolada“
foto: bljesak.info

Zbog velike potražnje za ulaznicama, kazališna predstava „Balkanski sex i grad: čipka i čokolada“ na programu u srijedu, 28. studenog 2018. u 20 sati u opatijskom Gervaisu, održat još jednom, istog dana s početkom u 18:00 sati.

“Balkanski Seks i grad“ uzbudljivi je scensko-glazbeni performans u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života predstavljajući tako na duhovit način mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. One će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice i preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja u čemu će im pomoći balkanska verzija Face.

Američka serija “Seks i grad” osvojila je cijeli svijet baveći se problemima muško-ženskih odnosa. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme.

Čupka je sretno udana supruga i majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Osim duhovitim replikama, predstava je začinjena glazbenim hitovima iz ex-Jugoslavije.

Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom kako doznajemo na stranicama Festivala Opatija.

MarketingMNK Gorovo

Redatelj: Stanko Holcer / Uloge: Ana Ćuk/Katarina Korsa, Jovana Jelovac Cavnić, Marko Dolaš
Predstava će trajati 80 minuta a organizator predstave je Showtime iz Labina.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top