MarketingMariner keramika
Kultura

Još jedan datum za koncert The Frajli u Opatiji

tHE fRAJLE

Dodatni datum za koncert The Frajli u Opatiji

Popularni sastav The Frajle nastupa 8. ožujka u centru Gervais pod nazivom „The Frajle za Dan frajli“ u organizaciji Festivala Opatija. Iz Festivala Opatija odlučili su dodati još jedan datum zbog toga što se prvi termin koncerta rasprodao u rekordnom roku.  Tako će The Frajle 9. ožujka u centru Gervais u 20 sati imati još jedan koncert za sve one koji nisu uspjeli nabaviti karte na vrijeme za prvi termin.

Iz Festivala Opatija napominju kako se programi vrlo brzo rasprodaju što je ponavljanje trenda iz prethodne godine, stoga mole sve posjetitelje da na vrijeme dođu do svojih ulaznica.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Ulaznice za programe Festivala Opatija mogu se kupiti on-line putem sustava Mojekarte.hr, a dio događanja i putem sustava Eventim.hr. Ulaznice je moguće kupiti i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u opatijskom centru Gervais sat vremena prije svih programa koji se tamo održavaju, u Rijeci u Dallas Recordsu, Croatia Records Music Shopu, Foto Reviji, u New Soundu u Matuljima, KD Kostrena, Istra Sport Pula, itd.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top