Marketing
Kultura

Joker – kriminalistički triler koji puni kino blagajne

joker-d-4433

Pogledajte kriminalistički triler koji puni kino blagajne diljem svijeta

U Subotu 12. listopada u 20:00 sati u Centru Gervais u Opatiji pogledajte film koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Film “Joker”, u kojem naslovnu ulogu igra Joaquin Phoenix (44), ruši sve rekorde gledanosti – holivudski psihološki triler samo tijekom prošlog vikenda u američkim kinima zaradio je nevjerojatnih 93,5 milijuna dolara.

Kako to obično u Holivudu biva, film prati skandal pa je tako ovaj obilježen izborom muzike. U filmu je naime između ostalih, korištena i pjesma koju je 1972. godine snimio engleski glam roker  koji je 2015. osuđen zbog pedofilije. Javnost je zgrožena činjenicom da autor – pedofil koji je zlostavljao djecu dobiva plaću jer se netko poslužio marketinškim trikom i koristiti njegovu glazbu u filmu koji se pak bavi posljedicama tog istog zlostavljanja.joker-venince-film-festival-awards-season-contender_0

Za režiju i produkciju “Jokera” zaslužan je Todd Phillips, nominiran za nagradu Oscar te tvorac trilogije “Mamurluk” a uloge u filmu tumače odlični Joaquin Phoenix, Robert De Niro i Zazie Beetz.

Ovo je neispričana priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca Gotham Cityja – Jokeru. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga.

Marketing

Cijena ulaznice je 25,00 kuna a možete ih kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.PRI_86805239

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top