MarketingMNK Gorovo
Kultura

Ježeva kućica večeras na Ljetnoj

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Predstva Ježeva kućica,
foto: festival opatija

Po šumi
širom
bez staze
puta
Ježurka Ježić
povazdan luta

Početak je poznate poeme za djecu, slavne Čopićeve Ježeve kućice. Svi vi koji ste se zaželjeli Ježa, Mede, Lije, Vuka i Divlje svinje ili bi ste htjeli taj osjećaj prenjet na vaše najmlađe posjetite opatijsku Ljetnu pozornicu večeras u 19.00h, u slučaju kiše predstava će se održati u Centru Gervais, Nikole Tesle 5, u isto vrijeme.

Cijena karte iznosi 40,00 HRK. Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa.

DJ Jež i kuharica Lija samo za vas!

MarketingMNK Gorovo

Predstava ‘Ježeva kućica’ nastala je prema motivima istoimenog djela Branka Čopića kojeg generacije čitatelja znaju gotovo na pamet. Naša predstava vjerno će slijediti originalnu zamisao uz nostalgični dodatak prisjećanja na igre iz naše mladosti koje, na žalost, u posljednje vrijeme gube bitku sa igrama virtualnog svijeta. Dramaturgija, ali i scenografija ove predstave bit će tako puna igara, igračaka i predmeta kao što su gramofonske ploče, kazete, pikule, gumi gumi, školica, pisma pisana guščjim perom i dobri stari sentiši. Kao i uvijek Tvornica lutaka obradit će poznatu priču na sebi svojstven način izokrenuvši neke elemente tako da svijet koji kreiramo bude barem na sat vremena romantičniji, duhovitiji i ljepši od stvarnoga, opis je kojim nam dočaravaju ovu predstavu iz Tvornice lutaka Zagreb, kazališta koje izvodi večerašnju predstavu.

Režiju, dramatizaciju i odabir glazbe  potpisuju Mario Kovač i Petra Radin. Scenografija, dizajn kostima i lutaka djelo je Dunje Niemčić, a za koreografiju i pokret zadužena je Maja Kovač. Uloge igraju Mario Kovač i Petra Radin.

Izvor: Festival Opatija

jk12

foto: tesla.carnet.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top