MarketingModerato
Lovran

Javno savjetovanje o komunalnom dorinosu u Lovranu

lovran

Na web stranicama Općine Lovran www.opcinalovran.hr dostupna je poveznica Savjetovanja s javnošću na kojoj je dana 05. prosinca 2018., objavljen Prijedlog Odluke o komunalnom doprinosu te se poziva zainteresirana javnost na Savjetovanje o istom. Rok za podnošenje prijedloga je do 18. prosinca 2018. godine do 24:00 h. Svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe na Prijedlog Odluke za koje je savjetovanje otvoreno možete uputiti upisivanjem komentara, prijedloga i sugestija nakon prijave na navedenu web stranicu.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni te će se o istim sastaviti Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti objavljeno na web stranici Općine Lovran.

Općinsko vijeće Općine Lovran na sjednici održanoj 29. studenog 2018. godine donijelo je novi program građenja komunalne infrastrukture za 2019. godinu. Slijedom navedenog, potrebno je donijeti i novu, sa Zakonom usklađenu Odluku o komunalnom doprinosu, koja bi se  u ovog godini uputila Općinskom vijeću na donošenje.

MarketingModerato

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top