MarketingMariner keramika
Opatija

Javni poziv za dostavu inovativnih rješenja u turizmu

turisti

Javni poziv za dostavu inovativnih rješenja iz područja održivog turizma jadransko-jonske regije

Na stranicama FTMU možete naći poziv svima koji imaju inovativnu ideju koja može doprinijeti razvoju održivog turizma i koji žele testirati svoju ideju na jadransko-jonskom tržištu. Konkretno se to odnosi na inovaciju proizvoda, usluge, poslovnog modela ili poslovnog procesa.

Projekt FOST INNO – Fostering tourism innovation system in Adriatic-Ionian Region financiran je iz programa INTERREG V– B Adrion 2014. – 2020. Cilj programa je da se zajedničkim snagama ostvare uspjesi kao što su produljenje turističke sezone, poboljšanje kvalitete turizma i stvaranje više kvalitetnijih radnih mjesta. Ciljevi prate načela održivosti kako bi se ojačao konkurentski položaj regije.

Opći cilj projekta je poboljšanje konkurentnosti jadransko-jonskog područja uz povećanje inovacijskih kapaciteta održivog turizma. U okviru projekta planirana je uspostava i razvoj internacionalnog „Centra za transfer znanja i inovacija u turizmu jadransko-jonskog područja“ koji će okupljati stručnjake iz područja turizma sa zajedničkim zadatkom razvoja inovativnih turističkih proizvoda i usluga.

Partneri na projektu su Fakultet za uporabne družbene študije v Novi Gorici (Slovenija), RRA Severne Primorske: Regijska razvojna agencija d.o.o. Nova Gorica (Slovenija), Comune di Perugia (Italija), Regione Molise (Italija), Stručna služba za razvoj i međunarodne projekte Zeničko-Dobojskog kantona (Bosna i Hercegovina), Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi” (Albanija) i Opština Tivat (Crna Gora).

Ukupan budžet projekta je 1.266.482,20 EUR.

MarketingMariner keramika

Da bi se pomoglo zainteresiranim prijaviteljima u razvoju ideje i ispunjavanju obrasca, biti će organizirana radionica a datum će biti objavljen naknadno. Poziv je otvoren do 31. 3. 2019.

Za sve upite oko poziva i same prijave možete se obratiti na mail: fostinno@fthm.hr

Tekst poziva i prijavni obrazac možete pronaći na web stranici: https://fostinno.adrioninterreg.eu/ ili na web stranici Fakulteta pod linkom https://www.fthm.uniri.hr/znanost/eu-projekti/fost-inno.

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top