MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Regija

Javni poziv poduzetnicima PGŽ za dodjelu potpora

sufinanciranje, novac, donacija

Primorsko – goranska županija – objavila javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora

Primorsko – goranska županija je 22. ožujka 2019. objavila Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini. Raspoloživa bespovratna sredstva za poduzetnike su u iznosu od 1.510.000,00 kuna.

Sredstva su namijenjena mikro i malim subjektima malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva poduzetnicima i to: d.o.o., j. d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu te koji spadaju u prihvatljive prijavitelje navedene u Javnom pozivu i Uputama za prijavitelje.

Odobravaju se bespovratna sredstva do 30.000,00 kuna za sufinanciranje troškova Nabave opreme za proizvodne i uslužne djelatnosti za poduzetnike u sektoru malog gospodarstva MJERA 1.2.1. i do 20.000,00 kuna za sufinanciranje troškova za Pripremu dokumentacije u svrhu prijave investicijskog ulaganja na EU natječaj za sufinanciranje ulaganja MJERA 3.1.2.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Cjeloviti tekst Javnog poziva s pripadajućom natječajnom dokumentacijom objavljen je na službenoj Internet stranici Primorsko-goranske županije.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top