Marketing
Kastav

Javna tribina o gospodarenju otpadom

Žmergo

U sklopu projekta “KaSTAV – grad sa stavom prema otpadu”.

U utorak, 26. studenog, s početkom u 18 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Kastva održat će se Javna tribina o održivom gospodarenju otpadom, u organizaciji Grada Kastva i Udruge Žmergo. Kroz raspravu i aktivan angažman svih sudionika želimo javnosti približiti teme održivog gospodarenja otpadom i prelaska s linearne na kružnu ekonomiju te time potaknuti građanstvo na odgovorno ponašanje prema otpadu.

Javnu tribinu će voditi Udruga Žmergo, a panelistice će biti stručnjakinja za otpad Atana Grbić-Martinović, nekadašnja članica radne skupine izrade Zakona o otpadu pri Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, 2012. te Marina Babić Brusić, ekspertica za tehničke poslove iz KD Čistoća d.o.o. Rijeka, komunalnog društva koje djeluje na području Grada Kastva.

Marketing

Ovaj događaj održava se u sklopu projekta „KaSTAV-grad sa stavom prema otpadu“, financiranog sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020., kao jedna od 11 aktivnosti. Dođite, poslušajte i predložite svoje ideje!

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top