MarketingMariner keramika
Kultura

Izložba Tihane Karlović u Laurusu

Izložba Laurus
www.opcinalovran.hr

U Lovranu u galeriji Laurus otvorena je izložba grafika “Oblak” Tihane Karlović. Izložbu možete pogledati do 12. siječnja 2020. godine.

Tihana Karlović rođena je 1985. godine u Rijeci. 2010. godine diplomirala je na KBF-u u Zagrebu, područnom studiju Teologiji u Rijeci s temom „Umjetnost i duhovnost“, a 2011. na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, smjeru Likovna pedagogija kod red. prof. Maje Franković na katedri za grafiku. 2014. završila je jednogodišnji poslijediplomski studij Interdisciplinarna grafika na Akademiji likovnih umjetnosti Eugeniusza Gepparta u Wroclawu. Izlagala je na više skupnih i samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu, te je za svoj je rad dobila više zahvala i priznanja (W. Koshatsky kunst prize 2019. i 2013. u Beću, ExTempore Grožnjan 2019., ExTempore Piran 2019. …)

Bavi se intimnom problemima stvaralaštva, a izražava se u tradicionalnim grafičkim tehnikama, crtežu i oblikovanju umjetničkih knjiga- objekata. Bavi se edukacijom i znanstveno istraživačkim radom, a od 2019. ima i status samostalne umjetnice.

MarketingMuzej turizma

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top