MarketingMNK Gorovo
Ćakule

Izložba maketa Ronalda Vlahovića

Maketa broda
Foto: burzanautike.com

Svečano otvaranje izložbe 5.11. 2018. u 18,30 u Centru Gervais

Izložba maketa brodova Ronalda Vlahovića bit će svečano otvorena u ponedjeljak 5.11. u Centru Gervais u 18,30.

Ronald Vlahović, kako sam kaže, maketarstvom se bavi od kad zna za sebe, još od djetinjstva, a izgradnja maketa brodova njegova je najveća ljubav. Na natjecanjima u maketarstvu sudjeluje posljednjih pet godina.

Za svoj je rad nagrađen mnogobrojnim nagradama i priznanjima, među kojima su i nedavno osvojena tri zlata i jedno srebro na Svjetskom prvenstvu maketarstva u Rumunjskoj.Tri je godine za redom Ronald Vlahović svjetski i europski prvak u brodomaketarstvu. Pozivam građane da posjete izložbu i pogledaju radove u koje je uložen velik trud i rad.

Vjerujem da će sjajan radovi gospodina Vlahovića zainteresirati djecu da se i sama okušaju u ovoj vještini, rekao je gradonačelnik Ivo Dujmić na konferenciji za novinare. Izložba se može pogledati svakoga radnog dana od 19 do 21 sat, subotom i nedjeljom od 14 do 21, a pozivamo i zainteresirane organizirane grupe, osobito učenike osnovnih i srednjih škola da se jave i posjete izložbu radnim danom u prijepodnevnim satima, rekao je ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Ronald Vlahović je zahvalio Gradu Opatiji i Primorsko-goranskoj županiji na pokroviteljstvu nad izložbom na kojoj će izložiti 18 završenih modela brodova i još 4 modela na kojima su radovi u tijeku. Za izradu broda potrebno je uložiti par tisuća sati rada, tako da je u modele koje će posjetitelji moći vidjeti uloženo više od 50 tisuća radnih sati.

Doznajemo na stranicama grada Opatije kako će izložba biti otvorena do 4. prosinca 2018.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top