MarketingMariner keramika
Kultura

Izložba “Krkom nekad i sad”

opatija-vila-angiolina-1

Hrvatski muzej turizma u suradnji s Nacionalnim parkom Krka pripremio je izložbu „Krkom nekad i sad“; prvu iz ciklusa izložbi projekta Razvoj turizma u nacionalnim parkovima i parkovima prirode.

Prepoznavajući značaj ovih zaštićenih područja, njihovih temeljnih fenomena i posebnosti projekt će nastojati prikazati razvoj nacionalnih parkova i parkova prirode akcentirajući pri tome ponajprije njihovu turističku povijest i suvremenu ponudu.
Po nekim je elementima Nacionalni park Krka koji obuhvaća gotovo cijeli tok krške rijeke Krke, najkompleksniji po lepezi svojih sadržaja i ponuda. Prepoznatljiv je i po jedinstvenom nastojanju da svoju bogatu prirodnu, ali i kulturnu baštinu, originalno prezentira i učini je zanimljivom suvremenom posjetitelju. Ogledni je primjer inovativnog, pragmatičnog i odgovornog gospodarenja prirodom u kojem prirodni fenomeni i turizam ostvaruju kvalitetan suživot.

Otvorenje izložbe održat će se u utorak, 14. rujna u 19 sati u vili Angiolini uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera.

MarketingMariner keramika

Radno vrijeme muzeja je svakim danom od 10 do 18 sati.

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top