MarketingMariner keramika
Kultura

Izgubljena brada Djeda Mraza u Centru Gervais

Izgubljena-brada-01
foto: festival opatija

U Centru Gervais kazališna predstava za vaše najmlađe

Izgubljena brada Djeda Mraza dječja je predstava Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba namijenjena djeci već od 3 godine starosti na više.

Redatelji predstave su Petra Radin i Mario Kovač, scenografiju potpisuje Đurđica Vorkapić, dok je  glazba rad Saše Miočića. Autor rasvjete je Alen Marin. Izvođači su Filip Detelić, Matija Šakoronja, Goran Malus , Petra Radin, Ivan Magud, Iva Šimić i Josip Brakus

Uobičajeni dan na Sjevernom Polu. Djed Mraz u staromodnom kućnom izdanju pjevuši pjesmicu u fotelji dok šećerna vila Marcipan kuha slastice i daje Djedu na degustaciju. Patuljak pakira poklone. Svi su sretni, opušteni i pjevaju. Jedan dječak kuca na vrata. Želi predati Djedu Mrazu pismo. Djed Mraz pročita pismo i pita ga je li siguran da mu je baš to što piše u pismu najbitnije na svijetu.

Ministri Ziher i Broš, suradnici Djeda Mraza prisluškuju što Djed govori dječaku. Negoduju jer Djed toliko puno poklona odvaja za dosadnu djecu, a oni to ne zaslužuju i ne cijene. Dolaze do zaključka da bi bilo bolje da ti pokloni završe kod njih, jer su oni oduvijek uz njega, a nikada ih nije nagradio.

Još je malo do Božića, djeca će biti prevarena, jer pravi Djed Mraz neće doći do njih, a pokloni za koje su se trudili i bili vrijedni cijelu godinu završavaju u rukama pohlepnih zlikovaca.

Taman kad su se Ministri prejeli slatkiša i umorili od previše imanja svega, zaspali su kao klade. Patuljci i sobovi iskoriste priliku i organiziraju se. Moraju probuditi Djeda Mraza iz crnila i spasiti Božić.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguce ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

MarketingMariner keramika

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom.

 

Izvor: Festival Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top