MarketingMariner keramika
Politika

Izborni plakati uzburkali opatijsku političku scenu

Fernando Kirigin Ivo Dujmić

Nedavno su se u Opatiji pojavili plakati s natpisom „Kako naprvo?“, kada su vidjeli te plakate Opatijcima se iznad glave pojavilo mnoštvo upitnika, tko stoji iza navedenih plakata s obzirom na to da na njima nema niti jedne insignije neke političke stranke pomoću koje bi ih svrstali uz pojedinog kandidata za gradonačelnika. Međutim, doznalo se da iza plakata stoji opatijski SDP tj. kandidat Fernando Kirigin.

164632213_10164837524870273_7826863615157338537_n

Akcija opatijskih socijaldemokrata višestruko je problematična. Prvo, kandidat koji se kandidira za bilo koju političku funkciju trebao bi svojim političkim programom kojim nastoji osvojiti vlast ponuditi ideje i rješenja raznih problema, a ne se pitati kako dalje jer time šalje promašenu poruku svojim biračima čije glasove očekuje. Biračko tijelo želi kandidate koji raspolažu konkretnim idejama i prijedlozima, a ne upitnicima. Drugo akciju SDP-a prozreo je Kiriginov glavni oponent aktualni gradonačelnik Ivo Dujmić koji je  iskoristio priliku i štampao svoje plakate s natpisom „Mi znamo kako naprvo!“ i tako ukrao SDP-u njegov slogan kojeg je osmislio i utrošio novac za tiskanje plakata. SDP je velika stranka s odličnom infrastrukturom i konstantno dobrim izbornim rezultatima na Kvarneru pa nam nije jasno kako im se dogodila takva „greškica“ da se za njihovu operaciju sazna i da istu njihovi protivnici okrenu u svoju korist. Možda ne bi bilo van pameti da predsjednik gradske organizacije SDP-a Fernando Kirigin malo pročešlja svoje redove i provjeri ima li „krtica“ unutar stranke koji rade protiv njega.

Opatijski SDP-ovci  nerijetko se uzbude zbog članaka na našem portalu u kojima se njih spominje kažu da ih previše kudimo i da pišemo besmislice. Pa da se isti ne bi previše uzvrpoljili i zbog ovog članka, pohvalit ćemo činjenicu da je natpis na plakatu napisan na čakavskom, to je iznimno bitno zbog očuvanja našeg narječja, jer u lipom zajiku „ča“ slaje zvoni.

MarketingJadran

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top