MarketingMariner keramika
Vijesti

Izbori za VMO Oprić održat će se u nedjelju 16. siječnja 2020.

izbori

Na izbornom listiću naći će se tri kandidacijske liste.

Gradsko vijeće Grada Opatije na sjednici 11. prosinca 2019. donijelo je odluku kako će se izbori za VMO Oprić održati u nedjelju 26. siječnja 2020. Mještani Oprića izaći će tako na izbore i izabrati svoje predstavnike nekoliko mjeseci nakon što su ostali stanovnici Opatije izabrali vijećnike u svojim mjesnim odborima.

Za područje Mjesnog odbora OPRIĆ određuje se jedno biračko mjesto u Iki, Primorska ulica BB (prostorije Mjesnog odbora Ika u uvali Dražina), koji obuhvaća birače s prebivalištem u mjestu Oprić, u ulicama: Oprić, Konjsko, Put Biškupi, Put braće Honovića, Put Danijela Tominića, Put Oprić, Put Perišići, Konjsko, Lokva od kbr. 47 na dalje, te Cvjetni put kbr. 12, 34. i 36.

MarketingMariner keramika

Za vijeće mjesnog odbora borit će se tri kandidacijske liste. Svoje su liste očekivano istaknule dvije najveće stranke, HDZ i SDP te jedna nezavisna lista bliska opatijskom gradonačelniku Ivi Dujmiću. HDZ ovu listu predvodi Kristijan Babić, SDP-ovu Ivan Mišćenić, a Klaudio Gregorović bit će nositelj nezavisne liste.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top