MarketingMariner keramika
Opatija

Izbori Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije

škola izbori

Konstituirajuća sjednica održat će se 21.5. 2019.

Izbori za novi, XII. saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije održani su jutros u OŠ „R. K. Jeretov“ u Opatiji te u OŠ Viktora Cara Emina u Lovranu.

U izborima za XII. saziv DGV-a sudjelovali su učenice i učenici upisani u IV., V., VI. i VII. razred OŠ „Rikard Katalinić Jeretov“ Opatija i učenice i učenici OŠ Viktora Cara Emina Lovran istog uzrasta s mjestom prebivališta u Dobreću, Opriću i Iki, odnosno na području Grada Opatije.

Birali su između svojih školskih kolega koji su se prethodno kandidirali. Gradonačelnik Ivo Dujmić posjetio je jutros biračka mjesta u OŠ “R. K. Jeretov” te u društvu ravnatelja škole Fredija Glavana i tajnice DND-a Opatija Sanje Škorić pozdravio djecu koja sudjeluju u izborima.

MarketingMNK Gorovo

Ovo je pravo učenje demokracije. Čestitam vam kako ste, uz pomoć svojih nastavnika, uredili biračka mjesta, kao i na tome da se sve odvija prema demokratskim standardima. Na ovaj način učite kako funkcionira demokracija, a nakon što sjednete u klupe opatijskih gradskih vijećnika, svoje ćete ideje slobodno iznositi i pitanja postavljati meni i mojim zamjenicima. Mi smo dužni raditi prema vašim idejama i odgovarati na sve vaše upite, čemu se veselimo, rekao je gradonačelnik Dujmić.20190509_082259-(800×600)

Nakon objave konačnih rezultata izbora, konstituirajuća sjednica XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije održat će se 21. svibnja 2019.  Ovogodišnji izbori provode se u okviru projekta Igrom učimo o gradu, kojeg zajedno provode DND Opatija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku doznajemo na stranicama Grada Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top