MarketingModerato
Opatija

Izaslanstvo kineskog grada Cangzhoua u posjetu Opatiji

20191218_090201-(800×600)
izvor: opatija.hr

Izaslanstvo kineskog grada Cangzhoua u uzvratnom posjetu Opatiji

Nakon potpisivanja Sporazuma o suradnji između Opatije i kineskog grada Cangzhoua početkom studenoga ove godine, izaslanstvo toga grada predvođeno zamjenicom gradonačelnika, gospođom Liang Yinghua posjetilo je Grad Opatiju.

Na službenom prijemu sudjelovali su gradonačelnik Ivo Dujmić, zamjenica gradonačelnika Vera Aničić, predsjednik Gradskoga vijeća Fernando Kirigin i Goran Pavlović iz Tz-a grada Opatija.

– Naša suradnja će se produbiti, opatija je turistička destinacija za koju se bilježi stalan porast interesa i dolazaka kineskih gostiju, osobito izvan sezone. Osim u području turizma, suradnju namjeravamo proširiti i kroz sport i kulturu, razmjenom studenata i dolaskom znamenitih umjetnika – akrobata iz Cangzhoua u Opatiju, naglasio je gradonačelnik Ivo Dujmić.

– Most suradnje među našim udaljenim državama je uspostavljen i sada sam uvjerena da će suradnja u godinama koje dolaze biti sve jača i intenzivnija, poručila je zamjenica gradonačelnika Liang Yinghua.

MarketingModerato

Cangzhou je lučki grad sa 7 milijuna i 600 tisuća stanovnika, što ga čini srednje velikim gradom u Kini. Ima jaku građevinsku industriju, petrokemiju, kemijsku i tekstilnu industriju, ali i poljoprivredu.

 

55555

Zadnje novosti

To Top