Marketing
Vijesti

Izađite na izbore – bez obzira na vremenske (ne)prilike

kisa 5

Stanovnici gradova i općina na Opatijskoj rivijeri, njih nešto više od 30 000, baš kao i ostali stanovnici Hrvatske danas izlaze na birališta. Sedmi put u povijesti biramo Predsjednika Republike Hrvatske na mandat od pet godina. Izbora ima mnogo. Čak 11 kandidata natječe se za mjesto čelnice ili čelnika države. To su abecednim redom: Nedjeljko Babić, Anto Đapić, Grabar Kitarović, Dario Juričan, Mislav Kolakušić, Dejan Kovač, Zoran Milanović, Dalija Orešković, Katarina Peović, Ivan Pernar i Miroslav Škoro. 

Birališta su otvorena od 07 do 19 sati nakon čega birački odbori i Državno izborno povjerenstvo zbrajaju glasove. U slučaju da niti jedan kandidat ne osvoji natpolovičnu većinu, birači će na birališta 05. siječnja 2020. kada će drugom krugu birati između dva kandidata koji danas osvoje najviše glasova. Prve privremene rezultate objavit će Državno izborno povjerenstvo na svojim mrežnim stranicama negdje oko 20:00 sati.

Za razliku od prošlih izbora, na ovima imamo mnogo više kandidata. Tu su kandidati ljevice, desnice, konzervativci, liberali i socijalisti, kandidati bez ideologije, populisti i kandidati koji se nadaju tzv. protestnim glasovima. Izaberite onoga koji po Vama može dostojno predstavljati naše interese i Republiku Hrvatsku u inozemstvu. Na izlaznost birača može utjecati štošta, pa čak i vremenske prilike koje nam danas nisu naklonjene. Svejedno, izađite na birališta i neka se čuje glas Opatijske rivijere.

MarketingMNK Gorovo

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top