MarketingMuzej turizma
Politika

Ivo Dujmić- Neka djela govore, a ne prazne priče!

DUJMIĆ ANIČIĆ PRISKIĆ

Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije sa temom konferencije “Izborna kampanja i dan odluke” kandidat za gradonačelnika Ivo Dujmić izjavio je : “Neka djela govore, a ne prazne priče!”

“Ovu nedjelju Opatijci ne odlučuju samo o gradonačelniku , već i o 4 godine budućnosti svih građana.

Bira se hoće li se nastaviti i realizirati 22 projekata za koje smo povukli bespovratna sredstva iz EU Fondova. Hoće li Ika dobiti novi trg, hoćemo li dovršiti uređenje Voloskoga sa cijelom kamenom rivom do lukobrana, hoćemo li urediti šetnicu na Slatini po uzoru na Volosko, hoće li Poljane dobiti novi trg i sportske sadržaje. Na čekanju su nam i nove parkirne površine, poput 72 parkirna mjesta iza groblja Opatija. Tu je i nadogradnja opatijske osnovne škole sa uređenjem okoliša i igrališta.

Suficit u proračunu stvoren je odgovornim upravljanjem i sada ga vraćamo kroz mjere građanima, ukinuli smo prirez. Naš je program razvojan i socijalan s mjerama koje naš grad čine najboljim gradom za život u Hrvatskoj. Naš program čine konkretne mjere od besplatnih vrtića i jaslica za svu djecu, besplatne marende za osnovnoškolce, produženog boravka za osnovsnoškolce, besplatnog javnog prijevog u PGŽ za školarce i studente, ali i povećanje potpora našim umirovljenicima u vidu božićnica, uskrsnica, dopunskog zdravstvenog osiguranja svima s mirovinom do 4.000 kn, kao i onima bez mirovine.

Opatijcima jamčim 50% popusta na parking u Opatiji, na ukupno 8.760 sati godišnje, naravno uz jedan sat gratis parkinga dnevno! To je najsveobuhvatniji i ostvariv program, bez lažnih obećanja.

Do sada sam kao odgovoran gradonačelnik dokazao da svoja obećanja ispunjujem.

Press 26.05.
Zato u nedjelju biramo između dvije mogućnosti – jedna je jasan smjer, dokazano gradsko vodstvo i nastavak već pokrenutog razvoja sa najboljim životom svih Opatijaca, dok je drugi neizvjesnost kandidata koji zadnjih 12 godina preko politike šeće sa jedne javne funkcije na drugu.
Uz mene je i dokazani tim stručnjaka koji čine vrsni poznavatelji EU fondova uz čije smo znanje povukli 60 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova.

MarketingModerato

To jasno dokazuje da ovu nedjelju biramo između jedra ili sidra! Biramo izmjeđu djela koja govore ili praznih priča.

Sve naše predložene mjere i projekti biti će realizirani. Kao odgovoran gradonačelnik ne bih nudio nešto što nije moguće izvršiti, zato vam jamčim da ću svoja obećanja kao do sada i ostvariti.

Ovu sam kampanju vodio časno bez ijedne grube riječi prema bilo kojem kandidatu, govoreći ono što je moguće i ostvarivo jer najbolje poznajem gradski proračun. Ovo što smo danas iznijeli su činjenice oko dva smjera kojega u nedjelju odabiru Opatijci.
Posebno se moram osvrnuti na izjave protukandidata da “grad otima” okućnice i da će ih vratiti? To je obmana svih građana, jer Grad ništa ne može oteti, niti se nešto može vratiti! To su neistinite i protuzakonite tvrdnje.

Zato još jednom ponavljam da se lažima i spletkama ne dolazi na vlast!”- poručio je Ivo Dujmić.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top