Marketing
Sport

Ičići: „Memorijal kap. Igor Žiganto 2020“ u lovu iz usidrene brodice

IMG-2445

Održan “Memorijal kap. Igor Žiganto” – pobijednici Romeo i Ernest Surijan

U organizaciji ŠRK „Ičići“, uz pomoć Sportskog saveza grada Opatije i Turističke zajednice Ičići održan je „Memorijal kap. Igor Žiganto 2020“ u lovu iz usidrene brodice.

Natjecanje je održano po peti put pod tim imenom nakon njegove prerane smrti. Nastupile su 24 ekipe sportskih ribolovaca samo iz Primorsko – goranske županije u složenim uvjetima koje diktira COVID 19.

“Nakon pet sati lova pristupilo se brojenju, mjerenju i vaganju ulova. Potom je održano proglašenje rezultata i podjeli nagrada – pehara i medalja te poklon bonova trima prvoplasiranim ekipama” – istaknuo je predsjednik ŠRK Ičići Dušan Bebko u ime organizatora.

Prvo mjesto i prelaznu plaketu osvojili su Romeo i Ernest Surijan iz ekipe RD „Brdo“ sa 8220 boda, kao i najveće ribe natjecanja oslića od 238 grama.

Drugo mjesto osvojili su Boris i Robi Abram iz RD „ABRAM“ sa 5540 boda.

Marketing

Treće mjesto pripalo je Zoranu Baočić i Adnanu Arifović iz ŠRD „Lovrata“ Krk sa 3600 boda.

Ulovljeno je 80 primjeraka važeće ribe od toga 49 pišmoja. Ukupna težina ulova 7 kg. Najuspješniji barkajol bio je Ante Ćoza koji je ujedno nagrađen poklon bonom.

Priznanja su podijeljena u prisutnosti sina Zorana Žiganta, predstavnika grada Opatije i Sportskog saveza grada Opatije u krasnom ambijentu lučice Ičići, gdje je upriličen i domjenak.

Izvor: ssgo.hr

55555

Zadnje novosti

To Top