MarketingMNK Gorovo
Turizam

Ičići dobivaju plavu zastavu

Ičići plaža

Iako smo donedavno još uvijek morali nositi zimske jakne, sezona kupanja je pred vratima. Svečano podizanje Plave zastave na plaži u Ičićima održat će se u srijedu 05. lipnja 2019. u 12:00. Zamjenica gradonačelnika Vera Aničić podignut će plavu zastavu.

Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Plava zastava je danas u svijetu vrlo cijenjena turistička markica, koja je sve brojnijim turistima glavni orijentir prilikom odabira destinacije. Plava zastava je najpriznatiji model ekološkog odgoja i obrazovanja i obavješćivanja javnosti, kada je u pitanju briga za more i obalni pojas, a posebno kada je u pitanju briga za obalne prostore koji trpe najjači pritisak, a to su upravo plaže i marine.

Stanovnici Opatijske rivijere i brojni turisti sigurni su da je more u Ičićima na zavidnoj razini čistoće. U pauzi od ljetnih pljuskova moći ćemo ovoga ljeta uživati u čistom moru na plaži u Ičićima.

MarketingMNK Gorovo

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top