MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Regija

Humanitarni koncert Tony’s birth(day)

New Project (9)

Humanitarni koncert za uređenje odjela dječje bolnice Kantrida

16. veljače 2019. godine s početkom u 19:00 sati u Palachu udruga “Primorski pijat” u suglasnosti sa obitelji Ivančić-Vukelić, organizira humanitarni koncert pod nazivom Tony’s birth(day) u čast Tonija Ivančića čiji će prihod od prodanih ulaznica i donacija u cijelosti biti uplaćen za uređenje odjela Dječje bolnice Kantrida.

Prikupljena sredstva bila bi utošena za obnovu i opremanje Zavoda za nefrologiju, gastroenetrologiju i nefrologiju Klinike za pedijatrije KBC-a Rijeka. Neophodni su ležaj za roditelje u pratnji, čajna kuhinja i stol, stolice. Planirana je i nabavka dva pulsna oksimetara a da bi se djeca nakon obrade mogla baviti tjelesnim aktivnostima za vrijeme bolničkog liječenja, predviđa se nabavka kućnog bicikla. Osigurati odgovarajuću razinu higijene moguće je parnim čistačem pa je i on u planu nabave.

Na humanitarnom koncertu nastupaju Nord, Callahan, One piece puzzle, Dellboys, Saša 21, Krešo i kisele kiše, Obrazovni program a u pauzama će nas zabavljati DJ Dog.

MarketingMariner keramika

U ime organizatora i obitelji, ovim putem Vas molimo da prema svojim mogućnostima pomognete u realizaciji ove humanitarne manifestacije uplatom donacije na račun: IBAN: HR1524020061500068092.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top