MarketingMNK Gorovo
Opatija

Humanitarni događaj u dvorani Marno Cvetković u Opatiji

New Project (32)

Ovaj događaj organizira se kako bi se pomoglo Aleksandri Radetić čiji je stan nesretnim slučajem 21.2.2019. uništen u požaru te u njemu više ne postoje uvjeti za stanovanje

U stanu koji je izgorio potrebno je postaviti novu unutarnju i vanjsku stolariju, električne instalacije, učiniti kompletnu restauraciju zidova, podova te pribaviti sav namještaj.

Organizatorice su pripremile raznolik program kako bi svima omogućile jedan zabavan dan te kako bi se uz Vašu nesebičnu pomoć Aleksandri omogućio povratak u njezin dom. Dođite, povedite svoju djecu, prijatelje, roditelje, none i noniće, dobro se zabavite i pritom učinite dobro djelo.

Program se održava u dvorani Marino Cvetković u Opatiji 09. ožujka od 09:00 do 16:00 sati i započinje dječjom predstavom.

Karmelino Klaunica – Predstava za djecu
Marina Vladić ili Karmelino Klaunica jedno je od zaštitnih lica grada Rijeke. Uz njene su klaunovske vratolomije generacije i generacije mališana proslavile rođendan, kao što su ih upoznala i brojna djeca na liječenju u bolnicama, rehabilitacijskim centrima i drugim ustanovama. Ukoliko Vam treba vesela Klaunica za zabavu Vaših mališana, možete se javiti na broj 0915249435.

Edina Nestorović – Face painting
Edina je odgajateljica u Dječjem vrtiću Opatija, uživa u likovnim izričajima, kako na papiru, tako i na dječjim licima 🙂 Dovedite djecu, a Edina će im pomoći da se pretvore u leptiriće, cvjetiće, mačke, tigrove, spidermane…

Učenici Ugostiteljske škole Opatija – Radionica izrade nakita za djecu
Učenici Ugostiteljske škole odlučili su volontirati na našem događaju i svoj doprinos dati animacijom djece izrađujući zajedno s njima različit nakit. Izrađeni nakit sudionici će moći zadržati.

Zatim će instruktorice održati raznolike treninge na kojima ćete imati priliku potrošiti kalorije izvrsno se zabavljajući! Moći ćete vježbati, isprobati različite plesove te vidjeti dječje nastupe.

Instruktorice i njihovi treninzi su:

Katia Mello Mikulić – Salsation (Elite Instructor)

Melita Doričić i Irena Kodan- Zumba

MarketingMNK Gorovo

Morena Scotti Andrić – MamaBeba ples

Branka Galjanić – BodyShape

Romina Muškardin – Body Harmony Dance

Ivona Čuturić – Hip Hop za djecu

Nadalje, osim različitih treninga, planirana je i prodaja proizvoda doniranih od strane različitih firmi (kiflice, torte, kolači, fritule), kao i prodaja knjiga u našem malom antikvarijatu. Ukoliko želite donirati svoje knjige na prodaju ili radite u firmi koja je voljna donirati proizvode, javite se!

Svaka donacija, bilo koje vrste, dobrodošla je i organizatorice se unaprijed zahvaljuju na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji.

Novac ćete moći donirati na sam dan događaja ili uplatom na račun.

Više informacija možete dobiti od organizatorica:

Katia Mello Mikulić
Maja Marušić (0917691328)
Aleksandra Miljević (0958734347)
Marina Jakovac

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top