MarketingMNK Gorovo
Opatija

Humanitarna večera Black and white party u četvrtak u Royalu

hotel_royal_opatija

Humanitarna večera 21. studenog u Royalu

Riječki ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i Rotary club Rijeka – Sveti Vid organiziraju humanitarnu večeru „Black and white party“, koja će se održati 21. studenoga 2019. u 19 sati u hotelu Royal u Opatiji, ističe se u uvodu priopćenja.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug postoji preko 25 godina i okuplja gotovo 200 članica s ciljem umrežavanja i osnaživanja poduzetništva žena, a Rotary club Rijeka – Sveti Vid je neprofitna udruga u sastavu svjetske zajednice Rotary International, poznata po svojim mnogobrojnim humanitarnim akcijama. 

Ove dvije naizgled različite udruge povezala je zajednička strast za dobročinstvom, a sredstva će prikupljati za program „Moje mjesto pod suncem“ udruge „Centar za strukturu dijaloga u Rijeci“. Radi se o programu koji već četiri godine pruža podršku socijalno i financijski ugroženoj djeci od 6 do 14 godina i njihovim obiteljima, s ciljem smanjenja prijenosa siromaštva s generacije na generaciju i stvaranja produktivnih i radno aktivnih mladih ljudi. Ovaj sveobuhvatni program uvažava individualnost djeteta ovisno o njihovim obiteljskim situacijama i željama, a uključuje sve od kreativnih radionica, pomoći u učenju i razvijanju dodatnih vještina do emocionalne i socijalne podrške, psihološkog savjetovanja i socijalnog mentorstva. Ovo je jedini program u Primorsko-goranskoj županiji koji kontinuirano radi s gotovo 50-ero djece i njihovim roditeljima, a 2018. godine je od Grada Rijeke i Volonterskog centra Rijeka dobio nagradu za najbolji volonterski program u gradu Rijeci. Sredstva prikupljena na humanitarnoj večeri uvelike će pomoći povećanju kapaciteta rada programa, a utrošit će se na zapošljavanje stručnog osoblja, nabavku prostora za rad i profesionalizaciju volontera kojih je zasad čak 40.

Osim klasičnog prikupljanja sredstava putem prodaje ulaznica za večeru u iznosu od 350 kuna, u koju je uključen troslijedni meni i piće dobrodošlice, sredstva će se prikupljati i putem aukcije haljina dizajnerice Andree Anić Dokmanović, arhivskih vina Enjingi, Iločki podrumi i Kozlović te personaliziranih cigara Lopar International. Za goste je osmišljen i zabavni program za koji će se pobrinuti grupa Venus, Nikolina Tomljanović i RiS dance centar Ivone Brnelić. 

Humanitarna prodaja nastavit će se i sljedećega dana na konferenciji Žene bez PARdona gdje će sudionici također imati priliku podržati akciju.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Konferencija se održava u Visokoj poslovnoj školi PAR s početkom u 17 sati u sklopu Globalnog tjedna poduzetništva te svjetske inicijative Women Entrepreneurship Day (WED).

Svi koji žele podržati ovaj humanitarni cilj svoju ulaznicu za humanitarnu večeru „Black and white party“,  mogu osigurati putem e-maila [email protected].

Via Fiuman.hr 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top