MarketingMariner keramika
Opatija

Humanitarna akcija “Zajedno za jedno” održana 9. u Opatiji

ples
Foto: Smiljan Prpić

Skupljala se pomoć za sugrađanku Aleksandru Radetić  kojoj je 21. veljače ove godine oko 11 sati, dok je bila na poslu u požaru izgorio stan

Kolegice sa treninga na koji ide Aleksandra, Salsationa dance fitness programa koji se održava u opatijskoj dvorani Marino Cvetković su pritekle u pomoć i organizirale veliku humanitarnu akciju. Da se akcija može organizirati u kratko vrijeme dokazale su cure koje su se udružile u kreiranju zabavnog i raznolikog programa sa odličnom medijskom popraćenošću. 

Program započeo predstavom za najmlađe koje je zabavljala Karmelino Klaunica, te face paintingom kojega su, oslikavši lica mnogih vodile Edina Nestorović i Marta Sušanj, odgojiteljice u Dječjem vrtiću Opatija.

Učenici Ugostiteljske škole Opatija volontirali su i vodili radionicu, a na štandu antikvarijata mogle su se kupiti i knjige po cijeni od 20 kuna. Neke su firme donirale svoje slatke proizvode, kolače, torte, krafne, fritule i kiflice, a sav prikupljeni novac će se utrošiti za obnovu Aleksandrinog stana. Aleksandra je inače zaposlena u Radnikovoj butigi pa je i Radnik d.d. sudjelovao u akciji doniranjem slastičarskih proizvoda.

Drugom dio humanitarnog programa zamišljen je u sportskom duhu gdje su instruktorice koje inače drže programe u opatijskoj Sportskoj dvorani, ali i u riječkim dvoranama održale razne treninge, pa su svi koji su došli mogli isprobati načine za trošenje kalorija uz ples i zabavu. Salsation, zumba, mama-beba ples, grupni fitness, body harmony dance, hip-hop za djecu…

MarketingMariner keramika

Sve pohvale idu ljudima koji su sudjelovali u ovoj akciji, onima koji su organizirali i onima koji su se odazvali.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top