MarketingMariner keramika
Kastav

Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke – uspješno odrađena

Reformisti

Ove nedjelje, 11. studenog, u Kastvu ispred Spara održana je humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke u organizaciji Reformista.

“Ova osma po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima, a po prvi puta i mačkama, bila je doista rekordna. 700 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i prikupljenih 1050 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama”, rekao je tajnik gradske organizacije Reformista, Anže Butinar.

“Ovu smo akciju organizirali u suradnji s „Društvom za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udrugom Mijau“.  Posebno bi željeli zahvaliti Klubu 60+ iz Opatije i njihovoj voditeljici Rajki Mušćo na ovećoj donaciji u robi i novcu. Također zahvaljujemo i salonu za pse Snoopy iz Rešetara na velikoj donaciji i lijepom poklonu za sve donatore. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na našu akciju, a oni koji to nisu bili u mogućnosti učiniti imati će priliku da to isprave na našoj sljedećoj akciji, na proljeće”, poručio je član Reformista Dajan Delić.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top