MarketingModerato
Opatija

Hubbazia

006965-001
izvor: opatija.hr

Projekt je prijavljen na sredstva Urbane aglomeracije Rijeka

Grad Opatija uspješno je prijavio projekt uspostave poduzetničkog inkubatora Hubbazia – centra za inovacije u turizmu koji ima za cilj snažiti start-up poduzetnike, postojeće poduzetnike i sve one fizičke osobe koje imaju namjeru pokrenuti vlastiti posao i time doprinijeti inovativnim rješenjima u jednoj od najznačajnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske – turizmu, koja je povijesno vezana upravo uz Opatiju.

Prihvatljivi troškovi projekta iznose 2.313.135,25 kn, a bespovratna sredstva 1.933.781,07 kn što predstavlja visokih 83,6% sufinanciranja iz Europskog fonda za regionalni razvoj unutar Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ sukladno natječaju Sustav start-up inkubatora na području Urbane aglomeracije Rijeka. Projekt bi trebao trajati 36 mjeseci.

Ukoliko nadležne institucije odobre projekt, poduzetnicima i onima koji to žele na raspolaganju će biti uređen i opremljen suteren vile Antonio, gdje će se formirati poduzetnički inkubator Hubbazia, u kojem će se moći družiti i razmjenjivati iskustva i znanja.

Glavni cilj projekta je kreirati ekosustav koji će snažiti i jačati poduzetnike putem edukacija i radionica pa će tako korisnici prolaziti kroz cikluse programa inkubatora gdje će steći znanja o: fazi ideacije poslovne ideje i provođenju raznih analiza, izradi financijskog plana, definiranju cijena, troškova i sl., izradi marketinške strategije i plana, odabiru kanala promocije i prodaje, izradi brend dokumenta i vizualnog identiteta te izradi poslovnog plana, investicijskih planova i strategija.

MarketingModerato

Ujedno na raspolaganju će biti stručnjaci koji će moći kontinuirano pružati savjete svim potencijalnim poduzetnicima o svemu što je potrebno znati prije pokretanja biznisa.

Očekuju se i zanimljive poduzetničke večeri kao što su Poduzetničke ćakule, a sve inovativne ideje koje nastanu biti će prezentirane na Demo day događajima.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top