Marketing
Turizam

HTZ organizira radionice u Australiji

sydney-australia
izvor: htz.hr

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom, po prvi put organizira poslovne radionice na tržištu Australije

Prezentacija Hrvatske i Slovenije te poslovna radionica „Experience Croatia, Feel Slovenia“ održat će se 2. srpnja 2019. u Melbourneu, odnosno 4. srpnja 2019. u Sidneyju.

Uzevši u obzir da se radionice organiziraju po prvi put na velikom australskom tržištu, poziv za sudjelovanjem na radionicama upućujemo svim partnerima s kojima surađujemo na sajamskim nastupima i radionicama, ali i svim onim subjektima koji prepoznaju potencijale naše zemlje na tržištu Australije“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako je s ovog tržišta tijekom prošle godine u Hrvatskoj ostvareno oko 243.000 dolazaka te više od 745.000 noćenja što predstavlja rast od 15 posto u dolascima i 12 posto u noćenjima u odnosu na 2017. godinu.

Marketing

Subjekti zainteresirani za sudjelovanjem na radionicama u Melbourneu i Sidneyju moraju ispuniti ON-LINE prijavnicu do 20. svibnja 2019. godine. Prijavnica, kao i sve ostale korisne informacije dostupne su na mrežnim stranicama HTZ-a.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top