Marketing
Opatija

Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju

nordijska šetnja

U Opatiji se po sedmi put održava Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju, a ove godine se festival održava i u sklopu Interreg Italy – Croatia Zero Waste Blue projekta.

U subotu 13. travnja 2019., s početkom u 9 sati moći ćete izabrati između četiri rute hodanja, različite po težini i trajanju. Festival je namijenjen svim uzrastima i svatko će pronaći nešto za sebe. Za kotizaciju je potrebno odvojiti 20 kuna.

Prva ruta nordijske šetnje od 3 km ide od Opatije do Voloskog i natrag a druga ruta se također smatra lakom i vodi nas od Opatije do Ičića i natrag. Ruta koja polazi od Opatije preko šetališta Carmen Sylve pa natrag na Lungomare do Opatije smatra se srednje teška i duga je 7 kilometara. Za one koji žele malo više, tu je ruta koja uključuje i brodsku vožnju za koju je potrebno izdvojiti 70 kuna.

Osim ovih ruta, nudi se i Plogging, kombinacija hodanja i skupljanja otpada koja se provodi u sklopu nacionalne kampanje – „Zelena čistka“ na potezu Opatija – Volosko – Opatija.

U 9:00 sati predviđeno je okupljanje sudionika na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Zainteresirani se mogu uključiti u vježbanje, „Vježbajmo zajedno“ sa instruktoricom Rominom Muškardin. Članovi Crvenog križa biti će dežurni i izmjeriti vam tlak a na sajmu zdrave prehrane u sklopu Festivala biti će prisutni članovi Udruge Žmergo  koji će vas kroz Smoothie radionicu naučiti kako napraviti ukusne i zdrave napitke.

Marketing

Na Ljetnoj pozornici biti će i Nastavni zavod za javno zdravstvo koji je zadužen za edukacija o zdravom načinu života. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija biti će također prisutan na festivalu sa edukacijom o održivom razvoju s ciljem sportske, turističke i kulturne promocije.

Svečano otvaranje festivala predviđeno je u 10:00 sati a start je u 10:15. Za sve sudionike domaćin osigurava ručak, osvježavajuće piće, liječničko osoblje i voditelje! Nakon ručka slijedi Retro party uz DJ-a i glazba uživo.

Prijaviti se možete na 091 420 0650, ili e-mail: ksr.gorovo@gmail.com,  KŠR Gorovo, Štangerova 48, Opatija.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top