Marketing
Kultura

Hrvatska volontira 2019. – radionica izrade putokaza

putokaz

U sklopu manifestacije Hrvatska volontira 2019., Udruga Žmergo organizira kreativnu radionicu izrade putokaza i ostalih vizualnih materijala za Street art MUV (Mladi u Voloskom) festival

Kako bi podigli svijest o utjecaju pojedinca na okoliš, osmislit će se i oslikati pozitivne poruke i upute na prirodnim ili ponovno upotrijebljenim materijalima, pa se poziva sve sudionike da donesu stare daske, staklenke, plastične boce, limove, uže, tekstil i sve ostalo što skuplja prašinu i namjenjeno je za smeće.

Radionica je namjenjena svim uzrastima, bilo da ste kreativni u osmišljavanju poruka, volite crtati i oslikavati ili samo dobro društvo i zabavu Budite i Vi dio Hrvatske koja volontira, dođite u srijedu u ured Udruge Žmergo i dobro se zabavite čineći korist za zajednicu.

Istraživanja pokazuju da nas volontiranje čini sretnijima, zdravijima i snažnijima, dođite i uvjerite se u to!putokaz

Marketing

Volonterske radionice izrade putokaza i vizualnih materijala za Street art MUV (Mladi u Voloskom) festival odvijat će se u srijedu, 22. svibnja 2019. na lokaciji ureda Udruge Žmergo. Volonteri će osmisliti pozitivne poruke, poruke za podizanje svijesti o utjecaju pojedinca na okoliš te putokaze festivala. Ovom akcijom podižemo svijest o konceptu “zero waste” te pravilnom odvajanju i odlaganju otpada.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top