MarketingMariner keramika
Opatija

Hotel Gardenija ima najljepši izlog

AMADRIA PARK GARDENIJA
FOTO: AMADRIAPARK.COM

Turistička zajednica grada Opatija izabrala najljepše adventske izloge

Komisija Turističke zajednice grada Opatije koja je četvrtu godinu zaredom odabire najbolje ukrašene izloge poslovnih prostora u centru grada odabrala je izlog hotela Gardenija kao najljepši u Opatiji ovog Adventa. Prva nagrada u vrijednosti od 3.000 kuna dodijeljena je grupaciji Amadria Park.

Žiri u sastavu novinarke Aleksandre Kućel Ilić, umjetnice Ede Mihovilić i direktorice Turističke zajednice Suzi Petričić drugom nagradom u iznosu od 2.000 kuna nagradile su Optiku Dunatov. Treća nagrada u vrijednosti od 1.000 kuna dodijeljena je trgovini Nola Natura.

Suzi Petričić je kazala kako je ovo četvrta godina da Turistička zajednica grada Opatije nagrađuje najljepše ukrašene izloge tijekom Adventa te se zahvalila svima koji su uređenjem izloga dali svoj doprinos adventskoj atmosferi u gradu.

MarketingMariner keramika

Pri ocjenjivanju se cijenila originalnost i kreativnost kako u načinu predstavljanja proizvoda, tako i u uporabi dekorativnih elemenata te tradicionalnih i dizajnerskih dostignuća, estetskom skladu i doprinosu blagdanskom ugođaju.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top