MarketingMNK Gorovo
Opatija

Hotel Ambasador uređuje se do ljeta 2019.

hotel-ambasador-croatia-opatia08

Opatijci su bili podijeljenih mišljenja kada je 1966. godine podignut veliki kockasti hotel “Ambasador” prema zamislima arhitekta Zdravka Bregovca. S godinama su se nezadovoljni Opatijci pomirili sa izgledom i prihvatili činjenicu da je to dio Opatije. Na svakoj se slici Opatije ističe baš on, Remisens Premium Hotel Ambasador sa svojim prepoznatljivim kockastim oblikom.

Ove godine došlo je na red njegovo uljepšavanje i u lipnju 2019. godine Remisens Premium Hotel Ambasador biti će spreman primiti nove goste u modernom interijeru koji će biti spoj intimne atmosfere i dizajna.

Hotel je zatvoren početkom ovog mjeseca a radovi bi prema planu trebali trajati nešto više od pola godine. Glavni cilj preuređenja je zadržati najvišu kategoriju a u tu svrhu izdvojeno je 119.642.827 kuna. Prvotno predviđenih 104.354.760 kuna u LRH odlučili su povećati ponajviše zbog zadržavanja postojeće kvalitete brenda i kategorije hotela u njihovom sastavu, kao i zbog dodatnih zahtjeva Konzervatorskog odjela u Rijeci te za smještaj sezonskih radnika i centralnu praonicu.

MarketingMariner keramika

LRH planira urediti i novu kongresnu dvoranu u sklopu hotela. Hoteli LRH grupacije Bellevue i Palace koji su inače u ovo doba godine zatvoreni, preuzeti će goste Ambasadora.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top