MarketingMariner keramika
Opatija

HoReCa Adria sajam u Opatiji 14. i 15. listopada

horeca
Foto: Smiljan Prpić

HoReCa Adria sajam, sve ono potrebno za opremanje hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor

Nakon izazovne turističke godine i sezone koja je za mnoge bila iznad očekivanja, u Opatiji se i ove godine održava HoReCa Adria, sajam posvećen opremanju turističkih objekata, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.

Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imat će jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata, te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova.

Nakon dugo vremena sajam HoReCa Adria je prva prilika za susret uživo svih ljudi koji se bave turizmom na Kvarneru, Istri ali i cijeloj Hrvatskoj s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima. Osim sklapanja poslova i dogovora za predstojeću sezonu, vjerujemo da će to biti dobra prilika i za susret s kolegama i prijateljima iz struke. Kroz sam izlagački program koji obuhvaća najbolje brendove u opremanju turističkih objekata, željeli smo prezentirati sve ono što je aktualno u svijetu, nove i moderne tehnologije i trendove – najavio je direktor sajma Adriano Požarić.

Izlagački program tako obuhvaća profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

MarketingMariner keramika

Sajam je u četvrtak, 14. i petak, 15. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 16. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa koji se može besplatno napraviti na licu mjesta. Organizator sajma HoReCa Adria sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednom mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva.

Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.HoReCa1

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top