Marketing
Sport

HNS donio odluku da nova sezona kreće bez navijača na tribinama

nogomet

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donio je odluku da će se utakmice Prve HNL lige do daljnjega igrati bez prisustva gledatelja. To je odluka koja se čekala posljednjih nekoliko dana te koja je rastužila brojne nogometne navijače diljem Hrvatske

“Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./2021. do daljnjeg igrati bez gledatelja.

Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./2020. zbog pandemije koronavirusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima.

Novu sezonu HT Prve lige otvorit će Varaždin i Gorica, koji će se 14. kolovoza susresti na stadionu NK Varaždin”, stoji u priopćenju za javnost HNS-a.

Marketing

Podsjetimo, nakon što su u jednom trenutku završnice prošle sezone vraćeni navijači na tribine (u ograničenom broju) HNS je donio odluku da se posljednje kolo, kao i finale Hrvatskog kupa, odigra bez prisustva navijača. Tako će se krenuti i u novu sezonu.

Prenosi Gol.hr.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top