MarketingMariner keramika
Vijesti

Heroji iz Hrvatske osvajaju svijet

Budi heroj

i bit će predstavljeni u Opatiji sredinom travnja.

Radi se o projektu Heroes Nearby koji na inovativni način i uz pomoć tehnologije rješava jednu od osnovnih životnih potreba – osjećaj sigurnosti i da čovjek nije sam u situacijama u kojima treba pomoć dok s druge strane omogućuje Herojima (službama, organizacijama, profesionalcima i pojedincima) da pruže pomoć u hitnim situacijama ili jednostavno pokažu ljudskost na manje zahtjevnim oblicima pomoći.

Heroes Nearby mobilna aplikacija povezuje ljude koji trebaju pomoć sa zajednicom lokalnih Heroja gdje su pripadnici vatrogasnih postrojbi logičan prvi izbor. Autori projekta vjeruju  da će projekt doprinijeti kako građanima i lokalnoj zajednici tako i profesionalcima u izazovnim situacijama.

Projekt je rezultat domaće ideje nastao u Hrvatskoj, a u svijet kreće iz Rijeke. Upravo Rijeka, a uskoro i ostali gradovi i mjesta,  moći će tako postati Gradovi Heroji u kojima se ljudi brinu i pomažu jedni drugima.  Trenutno, projekt je u fazi prikupljanja zainteresiranih organizacija i udruga pa tako i vatrogasnih postrojbi čiji članovi mogu i žele biti heroji svoga grada. Heroes Nearby bit će i službeno predstavljen ove godine na 15. stručnom skupu vatrogasaca u Opatiji.

Heroes Nearby mobilna aplikacija je sa strane korisnika namijenjena:

MarketingMariner keramika
  • Roditeljima i djeci
  • Kroničnim pacijentima
  • Starijima, nemoćnima i njihovim njegovateljima
  • Žrtvama nasilja
  • Svima koji se žele osjećati sigurnije

Mobilna aplikacija i cijeli projekt imaju i edukativnu vrijednostu vidu poticanja ljudskih vrijednosti i humanosti kao i boljeg povezivanja lokalne zajednice, prevenciji te sigurnijim ulicama i gradovima. Ljudskost, humanost, nesebičnost, hrabrost, volja za pomoći drugom biću u nevolji istinske su vrijednosti heroja, istinskog čovjeka, a duboko su utkane i u sam poziv vatrogasca. S Heroes Nearby svatko može biti heroj svakome.

Više detalja o projektu i mobilnoj aplikaciji možete pročitati na službenoj stranici Heroes nearby.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top