MarketingMariner keramika
Politika

HDZ-ovci danas biraju vodstva svojih lokalnih organizacija

HDZ
Ivana Bratović (lijevo) i Iva Letina (u sredini) nastavljaju dobar posao u Matuljima

Više od 200 000 članova vladajuće stranke danas biraju vodstva svojih županijskih, gradskih i općinskih organizacija. Nakon što je u ožujku Andrej Plenković premoćno pobijedio svog protukandidata Miru Kovača, danas se održava “drugi krug” izbora u kojima bi aktualni predsjednik Vlade trebao u potpunosti ovladati strankom na terenu.

Na području Opatijske rivijere i Grada Kastva ipak neće biti previše promjena. Svi dosadašnji predsjednici jedini su kandidati za svoje pozicije.

HDZ-ovci Grada Kastva tako će sasvim sigurno za predsjednika podržati Davorina Šimunovića. Kao kandidati za potpredsjednika na listiću se nalaze imena: Josipa Gabrića, Hrvoja Perića i Leona Kunišeka.

U Opatiji će naredne četiri godine HDZ voditi vječni Marko Ćorić koji je jedan od najaktivnijih vijećnika u proteklih 20 godina otkako je u gradskoj politici. Ćorić danas ipak vodi jednu bitku, onu za potpredsjednika županijskog odbora. Njegovi potpredsjednici u gradskom odboru bit će Goran Crnković, Mile Maruna i Mara Legac.

Iva Letina nastavlja dobar stranački posao u Matuljima, a njezini potpredsjednici sasvim sigurno bit će Ivana Bratović i Ivan Lipovac.

MarketingMariner keramika

U Lovranu će Rene Dušević izboriti novi četverogodišnji mandat, a za potpredsjednike su kandidirani: Elizabeta Uhač, Pavao Nekić i Neven Dusper.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top