MarketingMNK Gorovo
Opatija

“Gremo na Učku”

DSC_0487

Obilježavanje Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom “Gremo na Učku”

Savjet mladih Istarske i Primorsko goranske županije vas poziva da se uključite u ovogodišnju manifestaciju povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom – „Gremo na Učku“, koja će se održati u subotu, 4. svibnja 2019. godine.

Cilj je manifestacije na moderan i zanimljiv način prigodno obilježiti Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom, kroz promociju vrijednosti antifašizma i njegove ostavštine, ali i revitalizaciju tradicionalnih manifestacija kao što je „Marš na Učku“. Želja je organizatora okupiti sve generacije, sportašice i sportaše, rekreativce i zaljubljenike u prirodu i dobru zabavu te oživljavajući tradiciju približiti građanima Europu, a Europi Primorsko-goransku županiju na najzdraviji način.

U svrhu promocije tradicionalnih manifestacija te promocije važnosti zdravog i aktivnog života organizirat će se dva centralna punkta s kojih će svi zainteresirani započeti uspon na Učku, jedan s Istarske strane a drugi sa strane Primorsko-goranske županije. Organizatori pozivaju organizacije da po želji organiziraju i vlastite rute, a sve s ciljem okupljanja na centralnom platou ispred bivšeg odmarališta INA-e na Učki.

U sklopu manifestacije „Gremo na Učku“ za sve okupljene organizirat će se koncert grupe Top of the pops i legendarnog Šajete s bendom, te prigodan program za najmlađe sudionike uz „Zemlju Zabave“.

Za sve sudionike organizirat ćemo prijevoz autobusima iz Rijeke te je polazak predviđen u 08:00 sati s Trga Josipa Jelačića.

Marketing

Svi koji žele sudjelovati na manifestaciji molimo da ispune Obrazac za prijavu te ga dostave na email: zsm.pgz@gmail.com ili prijavom putem online OBRAZAC ZA PRIJAVU – GREMO NA UCKU.

Rok za prijavu je najkasnije do 30. travnja 2019.

 

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top