Marketing
Opatija

Gradsko vijeće dobiva novog člana

gradsko-vijeće

Na 21. sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije koja će se održati u petak 24. svibnja 2019.  vijećnici će odlučivati o čak 18 točaka

Iako će se sutra odlučivati o vrlo važnim temama za građane Grada Opatije, poput izmjena i dopuna UPU-a naselja Opatija te prikupljanju miješanog otpada, najviše će zanimanja pobuditi prisega nove gradske vijećnice.

Podsjetimo, na 20. sjednici vijeća koja se održala 02. svibnja 2019. ostavku je pomalo iznenadno podnio predsjednik Robert Kurelić iz Akcije mladihU javnosti se počelo spekulirati o mogućem nasljedniku, a prema posljednjim informacijama to će biti njegova stranačka kolegica Neva Slani. Buduća gradska vijećnica nije novo lice u opatijskoj politici.

Bliska je suradnica bivšeg predsjednika vijeća i članica dvaju radnih tijela Gradskog vijeća: Ocjenjivačkog suda za dodjelu javnih priznanja Grada Opatije i Odbora za društvene djelatnosti. Uskoro bi trebala zamijeniti Kurelića u Komisiji za statut, poslovnik i normativnu djelatnost. Poznata je kao bespoštedna kritičarka gradske vlasti na društvenim mrežama te će svoju borbu uskoro moći preseliti u vijećničke klupe.

Neva Slani

Marketing

Fotografija preuzeta s FaceBook profila Neve Slani

Slani je ugledna znanstvenica, viša predavačica na riječkom Učiteljskom fakultetu na Katedri za metodike nastavnih predmeta prirodnih i društvenih znanosti, suradnica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Juraja Dobrile u Puli i asistentica na Katedri za matematiku i nacrtnu geometriju Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top