MarketingMariner keramika
Sport

Gotovo tisuću gledatelja uživalo je u Opatija Fight Nightu X

fight night
Ivan Stanić

Održano je ukupno devet atraktivnih mečeva u kojim nije nedostajalo odličnih poteza, ali ni nokauta.

Klub koji se nalazi u Centru Gervais iako je najveći takav prostor na Kvarneru u subotu, 03. studenog, navečer bio je ipak premali kako bi primio sve one koji su uživo htjeli pogledati atraktivne borbe na jubilarnom izdanju Opatija Fight Nighta.

U turniru četiri nacije u kojem su sudjelovali predstavnici Egipta, Srbije, Albanije i Austrije pojas prvaka Opatija Fight Nighta, jedini pojas koji je ikad u cijelosti napravljen u našem dijelu Hrvatske, osvojio je iskusni Egipćanin Karim Mabrouk. On je u prvoj borbi tehničkim nokautom pobijedio Jovana Zeljkovića, a u finalu tijekom prve runde trener iz kuta borca Edmunda Elezaja ubacio je ručnik nakon što je procijenio da njegov borac nije u stanju nastaviti borbu poslije jednog iznimno snažnog udarca.

Ivan Stanić pred svojim brojnim navijačima slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom u vrlo atraktivnoj borbi protiv nimalo bezopasnog Damjana Savanovića koji je godinu dana ranije u Opatiji slavio protiv Dženana Poturka. Stanić je tijekom većeg dijela borbe kontrolirao situaciju, ali i Savanović je imao više vrhunskih akcija.

Zlatko Bajić high kickom je nokautirao svog suparnika Antonia Zovaka, a jedan od zasigurno najatraktivnijih borbi pružili su oni fizički najmanji borci. Gotovo svi u dvorani složili su s da su Kristian Kolaj i Luka Miklečić zaslužili nagradu za najbolji meč večeri, iako nemaju ni 60 kilograma. Bile su to pune tri runde izmjene udaraca, a u konačnici podijeljenom odlukom sudaca pobjedu je odnio Kolaj.

MarketingMariner keramika

Dino Taći nokautom je pobijedio Darka Kneževića, dok je Amer Džekman slavio u prvoj rundi protiv domaćeg borca Ivana Horvatića.

Gotovo tisuću gledatelja uživalo je u Opatija Fight Nightu X na čijem je samom početku predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec u kraćem obraćanju publici podijelio i zahvalnice nekolicini ljudi koji su doprinijeli uspješnom radu klub u prvih deset godina. Iz OFC-a ističu kako će već tijekom nedjelje ili najkasnije u ponedjeljak biti objavljen službeni video highlights i foto-galerija.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top