Opatija

Glovo ponosno najavljuje novi grad

hrana

Opatija je nova lokacija na žutoj karti Glovo gradova

U Opatiji od danas napokon još jedan razlog za veselje – u grad je stigao Glovo, jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Kada je u pitanju unaprjeđenje i budućnost poslovanja poznata tvrtka na kartu koju obilježavaju prepoznatljivi žuti ruksaci uvodi novi grad. Daljnje širenje na tržištu znak je promjene trendova kada je u pitanju konzumacija hrane.

Partneri Glovo aplikacije brojni su restorani, trgovine i supermarketi. Kao 28. grad, Gloveri Opatije će se pridružiti onima na ulicama Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina, Velike Gorice, Dubrovnika, Šibenika, Samobora, Vinkovaca, Imotskog, Čakovca, Vukovara, Sinja, Bjelovara, Đakova, Poreča, Rovinja, Svete Nedelje, Požege, Zaprešića i Kaštela.

Glovo je uz ovo veliko iznenađenje pripremio i prigodnu akciju za sve građene i građanke koji odluče koristiti aplikaciju. Za sve nove korisnike upute su jednostavne, potrebno je samo skinuti aplikaciju i unijeti promotivni kod GLOVOVOLIOPATIJU, a Glovo će počastiti s 50 kuna popusta (dva puta po 25 kuna) za prve dvije narudžbe i besplatnom dostavom.

„Dostava hrane rastući je posao, a Hrvatska je pokazala da slijedi svjetske trendove. Iako se prije pandemije puno češće moglo vidjeti goste da dolaze konzumirati svoja omiljena jela u različite restorane, danas ih vidimo kako biraju ostati u svojim domovima i konzumiraju omiljenu hranu i namirnice u njima poznatom okruženju, što je i očekivano s obzirom na vrijeme u kojem se trenutno nalazimo. Upravo zato naš je cilj prilagoditi se njima i omogućiti ljudima iz različitih krajeva u Hrvatskoj korištenje usluge koju u isto vrijeme proširujemo i unaprjeđujemo, poručili su iz Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni 2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu posjetite: http://about.glovo.com/en/

55555

Zadnje novosti

To Top