Marketing
Opatija

Glazbena senzacija Mia Dimšić nastupa u Opatiji

mia dimšić
foto: cmc.com.hr/mia-dimsic

U subotu, 23. ožujka u Klubu Gervais nastupit će Mia Dimšić, mlada kantautorica i jedna od najvećih glazbenih senzacija posljednjih godina za čije se koncerte uvijek traži karta više.

Izuzetno uspješnu 2018. godinu Mia je završila svojim drugim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu.

Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje „Zlatna ploča“ za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom „Sunce, oblak, vjetar“, nagradu „Zlatni val“ za „Život nije siv“, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, Mia je osvojila i nagradu Jutarnjeg lista “Zlatni studio”, za najbolju pjevačicu u 2017. godini.

Kao krunu dosadašnje karijere, Mia je prošle godine na 25. dodjeli glazbenih nagrada „Porin“ osvojila čak šest Porina, od čega i dva najvažnija, pjesma „Bezimeni“ za Pjesmu godine i album „Život nije siv“ za Album godine.

MarketingMNK Gorovo

Ulaznice po cijeni od 70 kuna kreću u prodaju 1. veljače. Uz obiteljski popust (roditelj i dvoje djece), cijena ulaznice iznosi 60 kuna, a moguće ga je ostvariti na blagajnama Festivala Opatija.

Ulaznice za programe Festivala Opatija mogu se kupiti i on-line putem sustava Mojekarte.hr, a dio događanja i putem sustava Eventim.hr. Ulaznice je moguće kupiti i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u opatijskom centru Gervais sat vremena prije svih programa koji se tamo održavaju, u Rijeci u Dallas Recordsu, Croatia Records Music Shopu, Foto Reviji, u New Soundu u Matuljima, KD Kostrena, Istra Sport Pula, itd.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top