Marketing
Opatija

Glasajte za suvenir opatijskih srednjoškolaca

KAMELIJA

Pomognimo učenicima Ugostiteljske škole  i Hoteljersko turističke škole u Opatiji koje se natječu na 16. međunarodnom festivalu “Več znanja za več turizma”

Dana 30. siječnja 2019. godine u Ljubljani se održava međunarodni turistički sajam ” Več znanja za več turizma”  na kojem će sudjelovati i Ugostiteljska škola Opatija. Tema ovogodišnjeg festivala je “Suvenir moga kraja”. Na sajmu sudjeluju učenici 4. a razreda: I. Kiđemet, N. Saršon i A. Vlašić s mentoricom M. Šimunić, mag.oec.

Opatijski su se učenici potrudili izraditi projektni zadatak na temu “Opatijski bookmark” a kao motiv izabrali su cvijet kamelije. Ističu da suvenir mora biti malen i jeftin, prepoznatljiv za kraj, tradicijski i autohton, sa jasnom uporabnom vrijednošću a cvijet kamelije svojom ljepotom očarava Opatijce, ali i njihove goste, već dugih 170 godina zbog čega predstavlja simbol grada.

Sve što trebate napraviti je da na ovoj poveznici glasate za video br 46.

Video pod brojem 47. je video uradak “Djevojka sa galebom” Hoteljersko turističke škole Opatija sa glazbenom kulisom poznate pjesme Danijela Načinović Va Opatije Pjesma je dobitnik nagrade publike Čanson-fest Kastav 2008.

Marketing

Glasati možete jednom dnevno.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top