MarketingMariner keramika
Matulji

Garaža u Matuljima daje se u koncesiju

garaža -matulji
Foto: Radio Rijeka

Općina Matulji je u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavila Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje uslužne komunalne djelatnosti usluge parkiranja u javnoj garaži u sklopu Školske sportske dvorane u Matuljima.

U suterenu školske sportske dvorane u Općini Matulji 2014. godine otvorena je nova javna garaža sa stotinjak parkirnih mjesta. Za investiciju je izdvojeno sedam milijuna kuna, a njena je vrijednost u rasterećenju parkirne gužve u centru Matulja.

Garaža se prostire na dvije i pol tisuće četvornih metara, a trenutačno ima stotinjak parkirališnih mjesta od čega 56 u garaži, a 42 na otvorenome platou.

Šest godina nakon otvorenja približava se kraju razdoblje besplatnog parkiranja, jer Općina Matulji objavila je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje uslužne komunalne djelatnosti usluge parkiranja u javnoj garaži u sklopu Školske sportske dvorane u Matuljima. Najviša predviđena cijena parkiranja je 5 kuna po satu.

Rok za dostavu ponuda je najkasnije do 29.12.2020. do 10,00 sati, bez obzira na način dostave na adresu Matulji, Trg m. Tita 11.

Javno otvaranje ponuda održat će se dana: 29.12.2020. u 10,00 sati u prostorijama Vijećnice Općine Matulji (Trg m. Tita 11, Matulji, I kat).

MarketingMariner keramika

Koncesija – dokumentacija za nadmetanje i nacrt ugovora – LINK

Via: Fiuman.hr

 

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top