Opatija

Foto natječaj Festivala Opatija

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, Ljetna pozor

Pošaljite fotografiju s temom Božića u Opatiji i osvojite nagrade

Iako nam u ušima još uvijek odzvanja glazba s brojnih koncerata na Ljetnoj pozornici, mi u Festivalu Opatija već čujemo poziv božićnih zvončića.

Ako je i vama to najdraže doba godine, pozivamo vas da podijelite s nama svoje najdraže trenutke božićno-novogodišnjeg perioda u Opatiji zabilježene fotoaparatom – bilo da ste oponašali orašara u Parku Angiolina, napokon izveli piruetu na klizalištu na Ljetnoj, napravili selfie pored velike božićne jelke u centru Gervais, grijali se na klupici u Parku sv. Jakova brkovima od tople čokolade, Madonnini stavili rogove od soba ili samo uhvatili neki lijepi božićni trenutak na potezu od Voloskog do vrha Učke.

Pošaljite nam do 5 fotografija, odabrane ćemo izložiti u foajeu centra Gervais na izložbi „Moja božićna čarolija u Opatiji“, a najbolje od njih nagradit ćemo poklon paketima ulaznica za programe tijekom ove zime u organizaciji Festivala Opatija u centru Gervais i na Ljetnoj pozornici.

Fotografije, uz ime i prezime, molimo pošaljite na e-mail adresu: [email protected] do srijede, 10. studenog 2021.

Na kraju, teška srca stavljamo ovu „nepopularnu“ crticu: Organizator (Festival Opatija) ima pravo ne odabrati poslane radove, ne izložiti ih i ne dodijeliti nagrade.

55555

Zadnje novosti

To Top