Foto

[FOTO] Čarobni Božić u Opatiji: Evo zašto morate posjetiti Adventski Park Angiolina

Foto: Jelena Ratko | Rivijera News

Divovski Orašari, blistavi darovi, sjajem lampica obasjani stoljetni čempresi i mnogi drugi jedinstveni ukrasi bit će savršeni suputnici u šetnji srcem grada koje će ove zime podsjećati na kraljevstvo iz dječje mašte.

Adventski Park Angiolina

Foto: Jelena Ratko | Rivijera News

Ove godine Advent u Opatiji uvršten je na popis najljepših božićnih uređenja na stranicama utjecajne turističke organizacije European Best Destinations. Na ovoj platformi, koja inače okuplja više od šest milijuna posjetitelja, Opatija je smještena među poznate blagdanske destinacije – kao što su Moskva, Nica, Madrid, Ljubljana, Prag, Monte Carlo, Budimpešta i London – u kategoriji “Best Christmas Lights”.

“Svaka čast Opatiji”

Park Angiolina zasjao je kao nikada do sada uz mnoštvo dekoracija, lampica i božićnih ukrasa. Brojni posjetitelji već uživaju u najljepšem Adventu uz more. “Što god ima veze s Božićem je ovdje, sve su napravili”, komentirala je jedna oduševljena posjetiteljica. Jedan od brojnih posjetitelja rekao nam je: “Stvarno su se potrudili i to se vidi, stvarno je lijepo i svaka čast Opatiji”.

Svi posjetitelji Parka Angiolina imaju priliku fotografirati se s orašarima, kao i odabrati Djeda Božićnjaka koji im se najviše sviđa. Brojne klupice dekorirane su mašnama, lampicama i ukrasima, a na mjestima za odmor u Parku stvorena je posebno ugodna atmosfera u kojoj uživaju mali i veliki.

Bogat i zanimljiv božićni program

Božićna bajka s orašarima, Kućica slatkiša, Šuma patuljaka, Božićna šetnja opatijskih dama, Romantičan glazbeni paviljon, Bajkovite palme, Božićni grad i Advent kod Schullera samo su neke od brojnih atrakcija koje su ove godine oduševile sve stanovnike, kao i turiste te goste Grada Opatije.

Također, subotama, nedjeljama i praznicima u Adventskom Parku Angiolina održavat će se poseban glazbeni program. Opatija ima što za ponuditi, a velik broj posjetitelja na adventskim lokacijama dokaz je da su brojni domaći i strani gosti već prepoznali kvalitetu sadržaja i programa koju Grad nudi.

Pogledajte cijelu galeriju iz Adventskog Parka Angiolina:

Foto: Jelena Ratko | Rivijera News

55555

Zadnje novosti

To Top